Bra att veta inför besöket

Rörelsehindrad

Toalett finns på området

Det finns 4 (fyra) parkeringsplatser för rörelsehindrade i anslutning till arenan. Platserna MÅSTE dock bokas hos konsertarrangören direkt vid biljettinköpet.

Det finns 4 (fyra) platser vid arenan för rullstolar. Dessa MÅSTE också bokas hos konsertarrangören i samband med biljettinköp.

Vissa evenemang erbjuder att ledsagare får följa med gratis. Läs på resp konsertarrangörs hemsida eller maila till dom.

Klädsel

Klädd efter väder, filt samt gärna en sittdyna är bra att ha. Ev. regnkläder, dock ej paraplyer.

 Mobiltelefon

Vi ber er att ha mobiltelefonerna på ljudlöst så att inte ringsignaler stör föreställningen. Fotografering är tillåtet, dela gärna på sociala medier.

Husdjur

Husdjur lämnas hemma i respekt för både djur och människor.

Glasflaskor

Glasflaskor är förbjudet på hela arenaområdet.

Paraplyer

Inga paraplyer är tillåtna. Vid regn använder man regnjackor och regnponchos.

Minderåriga

På vissa av våra evenemang är det åldersgräns 13 år. Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap. Åldersgräns bestäms av konsertarrangören och anges under resp konsert.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller åldersgräns på konserter och det gäller även i målsmans sällskap. Detta för att det kan vara skadligt för barns hörsel att vistas på konserter med hög ljudvolym.

Scen på Bônn är en naturscen med massor av möjligheter för barn att vilja klättra och utforska arenan. Detta är kul för barnen, men kan vara direkt olämpligt under konserter och evenemang pga risker för skada. Målsman har ansvar för sina barn och gemensamt arbetar vi för att trygga Scen på Bônn för samtliga våra besökare.

Eldning

Det är förbjudet att elda inom och utanför arenan.

Hjärtstartare

Scen på Bônn har en hjärtstartare på plats.

Hittegods

Hittegods tas omhand och återfås via info@scenpabonn.se

FOTOGRAFERING/GDPR

Under  de flesta föreställningar kommer vår egen fotograf att fota evenemanget. Om du råkar fastna på minneskortet och inte vill att bilden skall bli publicerad, så informera fotografen. Bilderna kommer att publiceras på Scen på Bônns facebooksida samt hemsidan.

Snabbanslutning