Bra att veta inför besöket

Coronaläget

Utifrån att det fortfarande råder pandemi så gäller att din säkerhet är vår högsta prioritet. I vissa avseenden har reglerna lättats, även om nuvandrande smittskyttsåtgärder fortsätter att gälla. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Detta innebär att Scen på Bônn återigen kommer ordna evenemang. Det kommer dock att bli i en begränsad omfattning sommaren 2021.  Vi kommer också enbart att erbjuda ett begränsat antal platser under samtliga evenemang. Läs mer om detta när du bokar din biljett. 

Men Scen på Bônn är otroligt otroligt glad att möta publik igen och ser framemot en glädjefull arena med musikälskande publik.

Rörelsehindrad

Toalett finns på området

Det finns 4 (fyra) parkeringsplatser för rörelsehindrade i anslutning till arenan. Platserna MÅSTE dock bokas vid biljettinköpet.

Det finns 4 (fyra) platser vid arenan för rullstolar. Dessa MÅSTE också bokas i samband med biljettinköp.

Klädsel

Klädd efter väder, filt samt gärna en sittdyna är bra att ha. Ev. regnkläder, dock ej paraplyer.

 Mobiltelefon

Vi ber er att ha mobiltelefonerna på ljudlöst så att inte ringsignaler stör föreställningen. Fotografering är tillåtet, dela gärna på sociala medier.

Husdjur

Husdjur lämnas hemma i respekt för både djur och människor.

Glasflaskor

Glasflaskor är förbjudet på hela arenaområdet.

Paraplyer

Inga paraplyer är tillåtna. Vid regn använder man regnjackor och regnponchos.

Minderåriga

På vissa av våra evenemang är det åldersgräns 13 år. Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap. Åldersgräns anges under resp konsert (Se Årets evenemang).

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller åldersgräns på konserter och det gäller även i målsmans sällskap. Detta för att det kan vara skadligt för barns hörsel att vistas på konserter med hög ljudvolym.

Scen på Bônn är en naturscen med massor av möjligheter för barn att vilja klättra och utforska arenan. Detta är kul för barnen, men kan vara direkt olämpligt under konserter och evenemang pga risker för skada. Målsman har ansvar för sina barn och gemensamt arbetar vi för att trygga Scen på Bônn för samtliga våra besökare.

Hjärtstartare

Scen på Bônn har en hjärtstartare på plats.

Hittegods

Hittegods tas omhand och återfås via info@scenpabonn.se

Snabbanslutning